בית רחוק מהבית

מלון זה שתוכנן על ידי משרד VaSLab ARCHITECTS ממוקם במרכזה הכאוטי ומלא הניגודים של בנגקוק. מצד אחד המלון לא רחוק ממוזיאון האמנות של בנגקוק ומצד שני הוא מוקף בחנויות, דוכני רחוב, תחנת רכבת ומלונות זולים של תרמילאים, האתגר של מתכנני המלון היה להקים מלון מזמין שישתלב בסביבה ועם זאת יבדל את עצמו ממנה וייתן לאורחים תחושת חמימות ומקום מקלט מהסביבה הזרה והכאוטית.

הפתרון של המתכננים היה יצירת סביבה פנימית נעימה ומזמינה (גינה פנימית, בריכה, לובי גדול, שימוש נכון בזכוכית ותאורה ועוד…)

את הסביבה הפנימית הזו “כלאו” המתכננים בתוך המלון בעזרת “הינומה” שיצרו למלון. ה”הינומה” היא למעשה מעטפת הפרושה מקומה 3-7 של המלון עשויה פנלים של אלומיניום בחיתוך לייזר.

הפנלים בצורת מקביליות בגדלים שונים מוקמו בזויות, בגדלים ובחפיפה שונים ככה שהם מכניסים יותר ופחות מן ה”נוף” ומן האור הפנימי של המלון אל המרחב ומעבירים את המיקוד מן הסביבה החיצונית אל הסביבה הפנימית הנעימה והמזמינה יותר.

all images were taken from:

http://vaslabarchitecture.com/

גדרות בשילוב שער חשמלי

גדרות לבית בשילוב שער חשמלי, עיצוב לפי דרישת הלקוח

פיסול סביבתי, נירה רוזמרין

פיסול סביבתי ביישוב צור יצחק הכולל חיתוך צביעה והתקנה עוצב על ידי המעצבת נירה

השאירו כאן פרטים ואחזור אליכם בהקדם

קידום מקצועי בגוגל קידום מקצועי בגוגל